Onze diensten

Over QPO Logistics

Diensten

Dedicated koeriersdienst

Q.P.O. Logistics B.V.

ADR-transport

Met ingang van februari 2022 verzorgen wij nu ook ADR-transport voor onze klanten. Wij beschikken over kundige chauffeurs in het bezit van het ADR-certificaat en wagens die uitgerust zijn voor ADR-transport. Wij rijden vanaf 1 maart ook met onze trekker oplegger dagelijks mee in de groepage van ADR bij een van onze klanten.
Dus mocht u met spoed een ADR-transport benodigd hebben, geef ons een belletje en we gaan voor u aan de slag.

Keukentransport

Voor onze klanten verzorgen wij al een aantal jaren keukenleveringen bij particulieren en zakelijke ontvangers. Deze complete keukens staan bij ons in Bemmel in opslag. Waar wij beschikken over 1100 m2 opslag. Zodra de keukens compleet zijn worden deze op de afgesproken dag en tijdstip uitgeleverd aan de klant. Tevens verzorgen wij de inkomende goederenstroom en naleveringen voor service. Dit allemaal in overleg met onze klant en de ontvanger.
Keukens worden door ons 2-mansteam geleverd, zodat er altijd veilig en netjes gewerkt kan worden.
Mocht u als potentieel klant interesse hebben om uw transport en opslag van keukens uit te besteden neem dan contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Groupage

Q.P.O. Logistics is onderdeel en uitrijdend partner van een palletnetwerk binnen Nederland en België. Voor onze klanten kunnen wij naast de pakketten ook palletzendingen aanbieden voor de groepage. Hierin is het mogelijk om alles zwaarder dan 30 kg te versturen.
Stukgoed/lengtes tot 6 meter/mini-, euro- en blokpallets/afwijkende lading.
Alles kunnen wij verzenden via ons eigen netwerk dan wel via onze partners.

Vraag een offerte aan

Telefonisch contact

Bel ons voor meer informatie

Koeriersdiensten en spoedtransporten
Voor koeriersdiensten en spoedtransporten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar:

06 – 20 26 15 16
06 – 83 01 47 00

Pakketten of administratieve vragen
Voor informatie met betrekking tot pakketten of administratieve vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren op maandag t/m vrijdag van 08:45 tot 17:00 uur.